Verzendinformatie

Op werkdagen geldt: voor 23:15 uur besteld, morgen in huis. Dit betekent dat er dus ook op zaterdag wordt uitgeleverd. Bestellingen vanaf vrijdag 23:15 uur tot zondag 23:15 uur worden maandag bezorgd. Onze verzendtool geeft in de checkout aan wanneer het pakket naar verwachting geleverd wordt. Dit doet de tool op basis van de ingevulde adresgegevens en de keuze voor een vervoerder. Je kunt bij ons kiezen tussen PostNL of DHL.

Verzendkosten

Onze verzendkosten binnen Nederland bedragen €4.95. Voor bestelling in Nederland geldt tevens een gratis verzending boven de 57 Euro. De kosten voor verzending naar België bedragen €6.95.

Op welke dag wordt mijn pakket bezorgd?

Wij proberen de verzending van onze producten zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk hebben wij hier zelf geen 100% controle op, maar we zien dit wel als onze verantwoordelijkheid. Zo proberen we de kwaliteit te waarborgen. Mochten er daarom klachten zijn naar aanleiding van een verzending, meldt dit dan alstublieft via ons contactformulier.

Bestellingen op maandag voor 23:15 uur besteld, worden dinsdag uitgeleverd.
Bestellingen op dinsdag voor 23:15 uur besteld, worden woensdag uitgeleverd.
Bestellingen op woensdag voor 23:15 uur besteld, worden donderdag uitgeleverd.
Bestellingen op donderdag voor 23:15 uur besteld, worden vrijdag uitgeleverd.
Bestellingen op vrijdag voor 23:15 uur besteld, worden zaterdag uitgeleverd.
Bestellingen op zaterdag voor 23:15 uur besteld, worden maandag uitgeleverd.
Bestellingen op zondag voor 23:15 uur besteld, worden maandag uitgeleverd.

Verzending naar België

Voor verzending naar België, dient u rekening te houden met een extra dag voordat uw bestelling bij u wordt aangeboden. De kosten voor het verzenden naar Belgie bedragen €6.95. Ook voor de verzending naar België geeft onze verzendtool in de checkout een verwacht levermoment.

U kunt bij onze webshop niet afhalen.

Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op.