De ballonnenboer van Castricum en omstreken, zo kun je Ballonnenbox toch wel zien. Een webshop gevuld met leuke ballonnen, maar daarnaast ook vaak te vinden in de omgeving voor het plaatsen van verschillende ballonversieringen. Of het nu gaat om een boog of een pilaar, Ballonnenbox staat altijd paraat. Doordat Ballonnenbox uit de buurt komt, kunnen wij snel en gemakkelijk leveren. Ook vanuit de webshop wordt er in Castricum bezorgd. Dit doen wij echter niet zelf, maar wordt verzorgd door Post NL.

Ballonnen in Castricum

Ballonnenbox komt geregeld in Castricum om de winkelstraat te voorzien van bijvoorbeeld een boog of een pilaar. Zo hebben wij wel eens geplaatst in de dorpstraat of natuurlijk bij winkelcentrum Geesterduin. Voor feestjes en partijtjes gaan wij er ook zo nu en dan op uit. Wanneer wij de opgegeven eisen horen, doen wij graag een voorstel. Geen feest is namelijk compleet zonder ballonnen.

Waarom wij graag in Castricum leveren?

Het antwoord is eigenlijk super simpel, we komen uit de buurt, dus het is voor ons een kleine moeite. Dit bespaart jouw de rijkosten die je bij een ander ballonnenbedrijf wellicht doorgerekend krijgt. Hierdoor valt de versiering weer duurder uit. Twijfel daarom niet en schakel Ballonnenbox in!

Het plaatsen van een ballonnenboog in Castricum

Onze prijzen voor het plaatsen van ballonnenbogen zijn zeer competitief:
1 meter breed, 2 meter hoog: € 69,95
2 meter breed, 2 meter hoog: 79,95
2 meter breed, 2,5 meter hoog 89.95
2 meter breed, 2,75 meter hoog 99,95

Ook leveren wij in de volgende plaatsen: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Heemskerk, Hoofddorp, IJmuiden en Velsen.