Ballonnenboog huren of bestellen

Een ballonnenboog tovert elke locatie om tot een vrolijke plek. Of het nu voor de deur van een winkel of een bedrijf staat. Of misschien wel bij de locale voetbalclub. Overal fleurt de ballonnenboog de boel op. Ballonnenbogen vereisen een beetje creativiteit van de bedenker. Welke kleuren staan goed bij elkaar en hoe breng je die samen in een boog. Wij denken daar graag over mee. Indien het gaat om een boog voor bedrijven is het vaak al een stuk makkelijker. Hier kunnen we de boog gewoon indelen op de bedrijfskleuren. Laat je verrassen door deze sfeermakers!

Wil je de ballonnenboog goedkoop?

Dan ben je bij ons echt aan het goede adres. We weten het natuurlijk nooit helemaal zeker, maar volgens onze informatie zijn we de goedkoopste van Nederland.
Onze ballonnenprijzen zijn natuurlijk geheel op basis van de grootte van de boog.

  • Een ballonnenboog van 1 meter breed met een hoogte van 2 meter kost bij ons €69,95.
  • Een boog van 2 meter breed en 2 meter hoog kost €79,95.
  • 2 meter breed met een hoogte van 2,5 meter kost €89,95.
  • En als laatste een boog van 2 meter met een hoogte van 2,75 meter kost €99,95.

Welke kleuren kan ik gebruiken voor de ballonnenboog?

Wij adviseren de standaard 12 inch ballonnen met een metallic kleur. Deze zijn perfect voor iedere ballonnenboog en zijn fantastisch te combineren. De metallic kleur zorgt voor een extra luxe effect wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Kijk in onze webshop voor de verschillende kleuren.

Ballonnenboog zelf maken

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de ballonnenboog zelf te maken. Hierover hebben wij een mooi artikel geschreven waarmee je zelf aan de slag kunt. In onze webshop vind je alle artikelen waarmee je een prachtige boog kan samenstellen. Wil je het wat makkelijker aanpakken? Kijk dan eens of een ballonnenpilaar niets voor je is. Dit geeft ook een heel leuk effect en doordat je de ronding niet hoeft te maken ben je snel klaar.

Overtuigd geraakt van het effect van een mooie boog? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Geen velden gevonden.