Ballonnenbox is gevestigd in Beverwijk en het is daarom niet gek dat wij hier de specialist op het gebied van ballonnen zijn. Je kunt bij ons terecht voor allerlei type ballonnen die wij verkopen in onze webshop. Daarnaast kunnen wij ook een ballonnenboog, ballonnenpilaar of trosjes ballonnen plaatsen. Deze worden dan op de afgesproken tijd en locatie in Beverwijk afgeleverd. Natuurlijk worden de producten uit onze webshop ook in Beverwijk bezorgd. Dit gebeurd echter wel via onze vervoerder. Normaal gesproken worden de producten vanuit de webshop op de volgende dag geleverd (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Ballonnenboog plaatsen in Beverwijk

Aangezien Beverwijk onze thuishaven is kunnen wij snel en accuraat leveren. Dus ben jij op zoek naar een manier om eventjes alle aandacht te vestigen, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen een ballonnenboog maken in meerdere kleuren. Dit is bijvoorbeeld perfect voor winkels die de attentiewaarde in de winkelstraat willen verhogen. Zit jouw winkel in de Breestraat, aan de Plantage of aan de Wijkerbaan? Wij zijn hier goed bekend en kunnen snel de ballonnenboog ter plaatse krijgen.

Wat kost het plaatsen van een ballonnenboog in Beverwijk?

Voor het plaatsen van een ballonnenboog vragen wij niet de wereld. De prijs begint vanaf €69,95We houden de kosten zo laag mogelijk, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
De prijzen zijn als volgt:
1 meter breed, 2 meter hoog: € 69,95
2 meter breed, 2 meter hoog: 79,95
2 meter breed, 2,5 meter hoog 89.95
2 meter breed, 2,75 meter hoog 99,95

Indien de formaten van de door jouw gewilde boog iets anders liggen, bieden wij je een passende prijs.

Verder verzorgen wij onze ballonnenbogen natuurlijk ook nog in andere steden en dorpen, te weten: Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Haarlem, Heemskerk, Hoofddorp, IJmuiden en Velsen.