Wie zoekt naar ballonnen in Haarlem, zoekt naar Ballonnenbox. Wij zijn de ballonnenspecialist van Haarlem en omstreken. Zo kun je bij ons terecht wanneer je een ballonnenpilaar, ballonnenboog of trossen ballonnen wilt bestellen. Wij komen deze dan hoogstpersoonlijk bij jou in Haarlem bezorgen op de doorgegeven tijd en locatie. Ook producten uit onze webshop worden natuurlijk in Haarlem ook gewoon bezorgd. Normaal gesproken worden onze ballonnen de volgende dag geleverd. Dit hebben wij uitbesteed aan de Post NL. Indien je dus zelf een ballonversiering wilt maken kun je voor de ingrediënten terecht in onze webshop.

Een ballonnenboog in Haarlem

Ballonnenbogen zijn de ideale versiering, zodat jouw winkel net even wat meer attentiewaarde krijgt. Dit is met name goed te gebruiken met winkelopeningen of andere festiviteiten. Zit jouw winkel in het centrum van Haarlem, de Cronjéstraat of bijvoorbeeld in winkelcentrum Schalkwijk? Dan kunnen wij snel ter plekke zijn om een ballonnenboog of ballonnenpilaar te plaatsen.

Andere ballonnen in Haarlem

Natuurlijk zijn onze ballonversieringen niet alleen gericht op winkels, maar wij bezorgen onze ballonnen ook op andere locaties. Heb je daarom een speciaal verzoek voor een mooie versiering? Benader ons dan via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom leveren wij graag in Haarlem?

Haarlem ligt dicht bij de vestiging van Ballonnenbox, vandaar dat het het voor ons een stuk makkelijker maakt om de ballonnenboog bij u te komen plaatsen.
Natuurlijk leveren wij ook in andere plaatsen, zoals Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Hoofddorp, IJmuiden, Uitgeest en Velsen.